lauantai 27. syyskuuta 2014

Chicago - vapaapäivä

Aurinkoinen aamu ja vapaapäivä. Osa ryhmästä hyppäsi Ford Vanin kyytiin ja matkasimme n 150 km pohjoiseen kohti Milwaukee nimistä kaupunkia ja tarkempi kohde oli Harley Davidson Museo.

Pääsylipussa luvattiin: History, Art, Culture, America. Museo täytti lupaukset ja yhteinen mielipide oli museokierroksen jälkeen, että HD on tärkeä osa Amerikan historiaa ja kulttuuria. Yllättävänkin tärkeä. En nyt perustele sen tarkemmin. Käykää itse katsomassa.

Milwaukeesta suuntasimme takaisin Chicagon keskustaa. Auto parkkiin ja kävelykierrokselle. Ensin yhdysvaltojen korkeimman pilvenpiirtäjän juurelle, jonka nimi on nykyään Willis Tower (ent. Sears tower.) Olisimme halunneet käydä myös ylätasanteella, joka on yli 400 metrin korkeudessa, mutta jonotusaika oli yli kaksi tuntia, niin luovuimme suosiolla ja jatkoimme kävellen paikkaan, josta tämänkertainen matkamme virallisesti alkaa eli Route66 alkupisteelle, joka sijaitsee Adams kadulla.
 Milwaukeen HD museolla vasemmalta: Timo Aheristo, Markku Leppänen, Jari Leino, Tom Lindberg, Oskari Mäkinen ja Esa-Pekka Pennanen.


 Kuljettajan hommaa hoiti Emppu Nieminen.


 Easy Rider elokuvan Captain America. HD jota elokuvassa ajoi Peter Fonda.


 HD vuosimallia 1903, jolloin kaikki alkoi.


 Timo Aheristo 50 V. Onnea!


 Terminator 2 elokuvan HD fatboy


 Route 66 tie alkaa tästä.


 Tässä rakennuksessa on 108 kerrosta ja se on 442 metriä korkea. Willis Tower.


Huomenna se alkaa. Route 66 matkamme kohti Los Angelesia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti