keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Kanab-Las Vegas 429 km

Aamupala hotellilla ja tien päälle taas. Aamun ja koko matkan hienoin pätkä oli ajaa Zion National Parkin luonnonpuiston läpi menevä tie. Uskomattomat maisemat, tunnelit ja upeat kurvit teki koko ryhmään suuren vaikutuksen. 

Sitten suuntasimme moottoritielle ja ajettuamme sitä noin tunnin matkan käännyimme jälleen pikkutielle ja otimme kohteeksi Hooverin padon. Tämä 30-luvulla rakennettu suuri pato antaa virtaa Kaliforniaan, Arizonaan ja Nevadaan. Huima laitos.

Päivän viimeinen osuus oli moottoritietä ja meitä odotti Las Vegas ja parin päivän loma. Tulee varmasti kaikille tarpeeseen, koska olemme ajaneet pitkiä päiviä. Asumme Vegasissa Excalibur nimisessä hotelli/casinossa. Illalla söimme oman hotellin Steakhousessa.


Zion National Park

Timo ja Mika 

Moottoritie oli välillä ruuhkautunut tietöistä

Hooverin pato


Kuva hotellihuoneen ikkunasta iltavalaistuksessa. Sama kuva aamulla alakuvassa


1 kommentti:

  1. Pitäkäähän hauskaa Vegasissa, itsekin n 5 vuotta sitten Excaliburissa majoittuneena tidän tunteen. On se aika kilinä kun kävelee se salin läpi. Voi kun on ikävä noita seutuja, Death Valley, Hoover, Grad Canyon etc. Ajelimme silloin usean kansallispuiston läpi Zion mukaanlukien. Mukavaa oli, niin taitaa olla teilläkin :)

    VastaaPoista