perjantai 10. lokakuuta 2014

Las Vegas - Death Valley - Barstow 577 km

Aurinkoinen aamu Las Vegasissa alkoi hotellin buffet aamupalalla klo 7.30. Huoneiden luovutus toimi tällä kertaa todella nopeasti, kun vanhempi herrasmies tuli tabletin kanssa luoksemme ja kuittasi huoneet luovutetuksi noin viidessä minuutissa. Täytyy muistaa, että casino/hotelli Excaliburissa on n. 4000 huonetta, mutta harvempi Vegasin kävijä lähtee ennen aamuyhdeksää, mutta me olemmekin reippaita poikia.

Ensimmäinen 200 km ajoimme kohti Beatty nimistä kaupunkia, josta käännyimme kohti Death Valleyta. Matkalla ohitimme myös Area51, joka tunnetaan monista elokuvista ja tv-sarjoista paikkana, jossa säilytetään ja tutkitaan ufoja. Me emme kyllä nähneet yhtään maan ulkopuolista elämää. Laskeuduimme merenpinnan alapuolelle ja kuumuus nousi yli 40 Celsius asteeseen. Tällä kertaa vierailimme myös Visitor Centerissä, josta ostimme 10 dollarin liput, jotka oikeuttavat ajamaan Death Valley luonnonpuisto alueella. Toki kukaan ei meiltä lippuja kysellyt matkamme aikana,.

Matkalla pysähdyimme syömään, tankkaamaan ja kuvaustauko pidettiin Badwater nimisessä paikassa, joka on pohjoisamerikan alin, kuivin ja kuumin paikka. Siellä on mitattu yli 50 asteen lämpötiloja.

Pari pysähdystä ja olimme hotellilla pimeän jo tultua iltakahdeksan aikoihin. Nopeasti kamat huoneeseen ja syömään. Jälleen oli hyvät annokset ja tyytyväisinä kävelimme hotellille.Kuumuus ja melkein 600 km teki tehtävänsä ja matkalaiset painuivat suorinta tietä nukkumaan.




Pakkaaminen Las Vegasissa sujui nopeasti. Olemmehan jo sitä harjoitellut.

Area 51 tunnetaan UFO tutkimuksista

Kyltti opasti meidät oikealle tielle.

Pennasen pyörän sivulaukkuun latasimme täyden lastin vesipulloja ja jäitä.

Juoma- ja kuvaustauko Death Valleyssä eli Kuolemanlaaksossa.

Tämän alemmaksi Amerikan matkalla ei enää pääse.

Suola-aavikko paikassa nimeltä Badwater.

Tankit oli syytä olla täynnä, kun lähtee Kuolemanlaaksoon.

Kahvitauko

Saluuna ja edessä nykyajan ratsut.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti